Tigrat

Any de naixement: Gener 2013
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

Recollit a Bigues i Riells, amb una ferida al morro i una corda molt gruixuda penjant del coll, rosegada. Vàrem creure que ell mateix la va trencar per escapar d’una vida de misèries.

Tigrat és un vellet adorable. Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja. I amb la gent, és molt amorós. La seva carona plena de cabells blancs, ens recorden cada dia la importància de trobar aviat una llar per ell. No volem que acabi els seus dies entre barrots. Aquest petit, tot i la seva edat, té moltes ganes de viure i gaudir d’un món que encara no coneix.

Per molts animals del refugi, un riu, una pilota, un passeig al capvespre o un llitet ben tou… són plaers que no han tingut mai. Creiem que Tigrat va viure molts anys lligat a una corda. I li toca una jubilació digna. Cal ensenyar-li la cara més bonica de la vida. El vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2013
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Recogido en Bigues i Riells, con una herida en el morro y una cuerda muy gruesa colgando del cuello, roída. Creímos que él mismo la rompió para escapar de una vida de miserias.

Tigrat es un viejito adorable. Pasea muy bien sin estirar demasiado de la correa. Y con la gente es muy amoroso. Su carita llena de canas, nos recuerdan cada día la importancia de encontrar pronto un hogar para él. No queremos que acabe sus días entre barrotes. Este pequeño, pese a su edad, tiene muchas ganas de vivir y disfrutar de un mundo que todavía no conoce.

Para muchos animales del refugio, un río, una pelota, un paseo al atardecer o una cama bien blanda… son placeres que nunca han tenido. Creemos que Tigrat vivió muchos años atado a una cuerda. Y le toca una jubilación digna. Hay que enseñarle la cara más bonita de la vida. ¿Quieres venir a conocerlo?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org