Tronco

  • Any de naixement: setembre 2018
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Tronco i la seva mirada blava d’ulls caiguts. És un gat tranquil, molt dòcil i a la gatera es mostra relaxat. Amb els altres gats s’hi porta bé tot i que ha tingut alguna enganxada amb algun dels mascles amb més caràcter com el Kong.

El Tronco va arribar del carrer amb dos gats més. Anava molt brut i estava molt prim. No sabem quant temps va passar al carrer… ni quant devia fer que l’havien abandonat o s’havia perdut.

Aquest petit de color crema és un dels més de 80 gats que tenim actualment esperant família a la gatera. Necessitem adopcions!!! En tenim molts i de molt dòcils com ell. Molta sort, petit. Vine a conèixer el Tronco!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: setiembre 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Tronco y su mirada azul de ojos caídos. Es un gato tranquilo, muy dócil y en la gatera se muestra relajado. Con los demás gatos se lleva bien aunque ha tenido algún enganche con alguno de los machos con más carácter como Kong.

Tronco llegó de la calle con otros dos gatos. Iba muy sucio y estaba muy delgado. No sabemos cuánto tiempo pasó en la calle… ni cuánto tiempo estuvo abandonado o perdido.

Este pequeño de color crema es uno de los más de 80 gatos que tenemos actualmente esperando familia en la gatera. Necesitamos adopciones!!! Tenemos muchos gatos y muy dóciles como él. Mucha suerte, pequeño. ¡Ven a conocer a Tronco!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org