Negror

  • Any de naixement: Juny 2018
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Negror va venir amb un altre gat que ja va ser adoptat. Va arribar d’una colònia de gats al carrer. Des de l’inici sempre ha estat molt espantat.

Actualment viu a la gatera, té bona relació amb els altres gats, però és molt espantadís i no es deixa tocar… esperem que amb el temps es relaxi i canviï. Li agrada molt la llauneta i sempre surt quan se’n reparteix. Això sí, està molt pendent de posar distàncies amb els humans. Porta els cabells una mica bruts i despentinats… esperem poder-lo arribar a raspallar algun dia.

Vine a conèixer aquesta pantera negra!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Junio 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Negror vino con otro gato que ya fue adoptado. Llegó de una colonia de gatos a la calle. Desde el inicio siempre ha estado muy asustado.

Actualmente vive en la gatera, tiene buena relación con los demás gatos, pero es muy asustadizo y no se deja tocar… esperamos que con el tiempo se relaje y cambie. Le gusta mucho la lata y siempre sale cuando se reparte. Eso sí, está muy pendiente de poner distancias con los humanos. Lleva el pelo un poco sucio y despeinado… esperamos poder llegar a cepillárselo algún día.

¡Ven a conocer esta pantera negra!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org