Loctite

  • Any de naixement: Setembre 2022
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

És un gat molt bo, molt carinyós i molt dolç. Una passada! És d’aquells gats que s’estaria en braços sempre. D’aquí el seu nom! Però té un problema que fa que la gent el rebutgi i no li doni cap oportunitat.

No té cua i té un problema amb els esfínters, que no els controla. Segurament d’algun accident que hagi pogut patir. No aguanta els pipis i les caques, així que el lloc on visqui hauria d’estar preparat per ell. Sempre hi ha famílies amb un cor gegant que són capaces d’estimar fins i tot els casos més complicats. I esperem que el Loctite tingui una sort similar. Té dret a tenir una família que l’estimi tot i les dificultats. Vine a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Septiembre 2022
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Es un gato muy bueno, muy cariñoso y muy dulce. ¡Una pasada! Es de esos gatos que se estaría en brazos siempre. ¡De ahí su nombre! Pero tiene un problema que hace que la gente le rechace y no le dé ninguna oportunidad.

No tiene cola y tiene un problema con los esfínteres, que no los controla. Seguramente de algún accidente que haya podido sufrir. No aguanta los pipis y las cacas, así que el lugar en el que viva debería estar preparado para él. Siempre hay familias con un corazón gigante que son capaces de amar incluso los casos más complicados. Y esperamos que Loctite tenga una suerte similar. Tiene derecho a tener una familia que le ame a pesar de las dificultades. ¡Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org