Rubio

[CATALÀ]

 • Any de naixament: Juliol 2019
 • Gènere: Mascle
 • Raça: American Pit Bull Terrier
 • Tamany: Mitja

El Rubio és un gos molt afectuós amb la gent. A la gàbia ho passa fatal, està sempre molt nerviós però quan surt a passejar es relaxa i sembla un altre gos. Passeja molt i molt bé. El Rubio és de mida mitjana/gran (pesa 20kg) i és un gos preciós i molt bo, dolç i juganer. Heu vist la cara de content que posa quan està se l’agafa i se li fan mimos?

El Rubio us espera, necessita sortir del refugi i trobar una família de veritat! 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


[CASTELLANO]

 • Año de nacimiento: Julio 2019
 • Género: Macho
 • Raza: American Pit Bull Terrier
 • Tamaño: Mediano

Rubio es un perro muy cariñoso con la gente. En la jaula lo pasa fatal, está siempre muy nervioso, pero cuando sale a pasear se relaja y parece otro perro. Pasea muy bien. Rubio es de tamaño medio/grande (pesa 20kg) y es un perro precioso y muy bueno, dulce y juguetón. ¿Ha visto la cara de contento que pone cuando está se la coge y se le hacen mimos?

¡Rubio os espera, necesita salir del refugio y encontrar una familia de verdad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org


[ENGLISH]

 • Date of birth: July 2019
 • Gender: Male
 • Breed: American Pit Bull Terrier
 • Size: Medium

Rubio is a very affectionate dog with people. He has a terrible time in the cage, he is always very nervous but when he goes for a walk he relaxes and looks like a different dog. He walks a lot and very well. Rubio is a medium/large size (20kg) and is a beautiful and very good, sweet and playful dog. Have you seen the happy face he makes when he is held and petted?

Rubio is waiting for you, he needs to get out of the shelter and find a real family!

.For more information, call us at 93 840 27 77 or send an email to info@protectoragranollers.org