Norman

  • Any de naixement: Setembre 2011
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Norman és positiu en +fiv. Un gat que va arribar prim i brut, procedent d’una colònia felina. Tot i això sempre s’ha mostrat molt afectuós. Des d’ahir que ja viu a la gatera dels positius i ara caldrà veure com és la seva relació amb els altres gats.

En Norman és molt tranquil i bo, s’hi sent còmode en braços i li encanta que li facin carícies. També és un gran amant de les llaunetes!

Tenim la gatera de positius molt plena, necessitem adopcions! Amb l’arribada del fred, els gats immunodeprimits com ell és més fàcil que se’ns refredin. Esperem trobar aviat adopcions per tots! Vine a abraçar en Norman!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Septiembre 2011
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Norman es positivo en +fiv. Un gato que llegó delgado y sucio, procedente de una colonia felina. Sin embargo siempre se ha mostrado muy cariñoso. Desde ayer que ya vive en la gatera de los positivos y ahora habrá que ver cómo es su relación con los demás gatos.

Norman es muy tranquilo y bueno, se siente cómodo en brazos y le encanta que le hagan caricias. También es un gran amante de las latas!

Tenemos la gatera de positivos muy llena, ¡necesitamos adopciones! Con la llegada del frío, los gatos inmunodeprimidos como él es más fácil que se nos resfríen. Esperamos encontrar pronto adopciones para todos! ¡Ven a abrazar a Norman!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org