Will

  • Any de naixement: Octubre 2020
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Will és un gat molt obert i juganer, dòcil i tranquil. Es deixa agafar en braços, però no li agrada gaire. S’atabala si el “toquetejen” en excés. Per això recomanaríem una família sense nens o que sàpiga respectar el seu espai.

El Will és un gat curiós i molt observador. A la gatera li agrada molt estar en un dels ampits de la finestra, contemplant-ho tot des de dalt. Se’l distingeix de tots els altres gats negres que tenim per un petitíssim tall que duu a l’orella dreta.

El Will t’espera per poder començar una vida feliç al teu costat. Te l’imagines a casa teva? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Octubre 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Will es un gato muy abierto y juguetón, dócil y tranquilo. Se deja coger en brazos, pero no le gusta mucho. Se agobia si lo “toquetean” en exceso. Por eso recomendaríamos una familia sin niños o que sepa respetar su espacio.

Will es un gato curioso y muy observador. En la gatera le gusta mucho estar en uno de los alféizares de la ventana, contemplándolo todo desde arriba. Se le distingue de todos los demás gatos negros que tenemos por un pequeñísimo corte que lleva en la oreja derecha.

Will te espera para poder empezar una vida feliz a tu lado. ¿Te lo imaginas en tu casa? ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org