Arxius

Arxius per descarregar

“LIBERACIÓN ANIMAL” de Peter Singer

Aquest revolucionari llibre va inspirar, des de la seva publicació original en 1975, un moviment mundial de defensa dels drets dels animals que aspira a transformar la nostra actitud cap a ells i eliminar la crueltat que els infligim.

En “Liberación Animal”, Peter Singer denuncia el «especisme» (el prejudici de creure que hi ha una espècie, la humana, superior a totes les altres) i exposa l’esgarrifosa realitat de les granges industrials i els procediments d’experimentació amb animals, deixant de banda les justificacions que els defensen i oferint alternatives a un dilema moral, social i mediambiental.

Aquest llibre és una persuasiva crida a la consciència, la decència i la justícia i una lectura essencial tant per al ja convençut com per l’escèptic.

DESCARREGA AQUILiberación Animal (PDF)

portada-liberacion-animal_grande

…………………………………………………………………………………………………………………..

“SENYALS DE CALMA – LLENGUATGE CANÍ” PDF amb informació sobre les senyals de calma del llibre “Senyals de Calma” de Turid Rugaas

Els gossos utilitzen un sistema de senyals per comunicar-se amb els seus congèneres i amb nosaltres.

Aquests senyals serveixen per viure pacíficament dintre de la manada, per evitar conflictes i agressions, per mitigar o prevenir que passi alguna cosa, per evitar amenaces de la gent o d’altres gossos, reduir la por, el nerviosisme, els esdeveniments indesitjats i per tranquil·litzar a l’altre.

Aquests senyals són més conegudes com “SENYALS DE CALMA”, del famós llibre de Turid Rugaas.

DESCARREGA AQUI: Senyals de Calma (PDF)