2a Caminada Solidària Canina

Fem camí junts per regalar-los una vida millor!

El dia 22 d’octubre de 2017, a les 10:00h, farem la nostra 2a Caminada Solidària Canina  de 5km. És una ruta pensada per a petits i grans.

APUNTA’T ARA!

Qui pot venir?

Pot venir tothom qui vulgui! Pots venir sol/a, amb amics, amb família, amb parella, amb el teu gos o amb qui més il·lusió et faci! L’important és que passem una bona estona caminant pels voltants de la font del Ràdium, passejant amb molts dels nostres gossos i regalant-los una bona estona fora del refugi.

L’any passat va ser tot un èxit de participació i tots els nostres peluts van estar molt contents de compartir aquella estona amb tota la gent que va venir. Podeu veure un recull de fotos aquí.

La teva aportació econòmica va destinada a que la nostra institució pugui seguir fent la seva tasca diària: Ajudar els gossos i gats de l’abandonament, i buscar-los una família que els aculli.   

MOLT IMPORTANT! Aquesta passejada és per anar sense gossos o amb gossos, que poden ser els vostres o els de la protectora. Heu d’especificar a l’entrada si portareu el vostre o en passejareu un de la protectora per tal de poder organitzar-ho tot. Recordeu que es donarà un gos per grup o nucli familiar, d’aquesta manera intentarem repartir-los el millor possible i que tothom que vulgui passejar un gos de la protectora, ho pugui fer. L’important és compartir entre tots una bona estona, agradable, a la natura i compartint el passeig amb tots els gossos. Ho fem per ells, i per tots els animals del refugi. El seu benestar és el més important.

On?

A la Protectora de Granollers. La caminada començarà al pàrquing de cotxes de l’entrada. Mira aquí on som.

Programa

  • Caminada
  • Desfilada
  • Aperitiu
  • Presentació
  • Sorteig de regals

Preu

  • Menors fins a 5 anys: GRATIS
  • Menors de 5 a 16 anys: 5€
  • Adults a partir de 16 anys: 10€

Apunta’t ARA!

Fes click AQUÍ i apunta’t a la caminada! T’hi esperem!

Empreses col·laboradores Caminada Solidària 22/10/17

aneto aria perception fruteria-capdevila ibrunes jovid petsonic