Apadrina

apadrinas

L’apadrinament consisteix en oferir una aportació voluntària per contribuir que els animals tinguin una bona qualitat de vida i que no els falti l’imprescindible mentre viuen al refugi.
Apadrinant un animal ajudaràs a tots els que estan al refugi, contribuint a que el refugi pugui ser el més semblant a aquesta casa que encara no poden gaudir.

Per què apadrinar?
Si ets una persona que estima els animals, que està motivada en la seva defensa i protecció i, per la teva situació personal, no pots adoptar cap animal, tens la possibilitat d’apadrinar-ne un
Alguns animals arriben al refugi amb greus lesions físiques i psíquiques, degudes a maltractaments o a accidents de trànsit que acaben deixant-los seqüeles de per vida. D’altres, per la seva avançada edat, són abandonats després d’haver passat tota la vida en companyia d’una família.

Apadrinar serveix per col·laborar directament en la seva manutenció (alimentació, higiene, atenció veterinària, etc.), fins que, entre tots, trobem una nova llar per a l’animal. Indirectament, també es contribueix al sosteniment econòmic de la Protectora, per poder continuar desenvolupant la nostra tasca.

Quins animals es poden apadrinar?
En principi tots, però volem donar prioriat a aquells amb menys possibilitats d’adopció, és a dir, malalts, massa grans, etc. Pots veure la llista de gossos i gats per apadrinar al web.

Quant temps dura l’apadrinament?
Només el temps que tú vulguis.

Com puc apadrinar?
A partir de 5€ al mes podràs apadrinar un gos o un gat del refugi. (no s’accepterán rebuts bancaris de menys de 5 euros al mes degut a poder cobrir els costos bancaris)

Si vols ser padrí:

 • Pots omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu:
 • Política de Privacitat i Avís Legal
 • També  pots venir a la protectora i a més de conèixe’ns en persona et facilitarem un formulari per emplenar amb les teves dades, ja saps estem al  c/Severo Ochoa 103-105 – Polígon Industrial Coll de la Manya, Sector G4 (prop de la font del Ràdium) 08403 Granollers

10 pensaments sobre “Apadrina

 1. Hola Mercè, has d’enviar un mail a info@protectoragranollers.org amb el teu nom, dni, l’animal que vols apadrinar, l’import mensual que vols aportar i el número de compte per poder efectuar-lo! Moltíssimes gràcies!! Els padrins son molt importants per poder realitzar la nostre tasca!!!

 2. Pots apropar-te quan tu vulguis Laia! Els padrins son una gran ajuda per nosaltres, pels nostres peluts!!! L’horari d’atenció es de dilluns a divendres de 11 a 14h i de 17 a 19h, dissabtes, diumenges i festius de 11 a 14h. Moltes gràcies!

 3. Hola, m’agradaria apadrinar un gos o gossa quan més aviat millor ja que no en puc tenir cap. Demà em podria passar?

 4. Hola Filipa, pots passar-te quan vulguis, l’horari d’atenció es de dilluns a divendres de 11 a 14h i de 17 a 19h, dissabtes i diumenges de 11 a 14h. I ara que estem començant l’hivern, les mantes són molt importants perque no passin fred els animalons. Moltes gràcies!

 5. Bon dia! M’agradaria molt apadrinar un gatet, ja que malauradament no en puc tenir més (ja m’he quedat una gateta que estava abandonada, i ja resulta prou complicat per les èpoques de vacances). Semblen tots molt i molt bonics, tots molt fotogènics, així que em resulta complicat escollir… Hi ha la possibilitat de passar-se per la protectora i veure’ls i estar amb ells una estona?

  També, fa falta alguna cosa que pugui portar, com ara llits, mantes, joguines… ?

  Gràcies per la vostra resposta i fins aviat espero,

 6. donde puedo ver los animales para apadrinar ? en la ficha se pide nombre del mismo. No he sabido encontrarlo. Un saludo