Apadrina

Apadrinar consisteix en oferir una aportació voluntària per contribuir que els animals tinguin una bona qualitat de vida i que no els falti l’imprescindible mentre viuen al refugi.

Per què apadrinar?

Si ets una persona que estima els animals, que està motivada en la seva defensa i protecció i, per la teva situació personal, no pots adoptar cap animal, tens la possibilitat d’apadrinar-ne un.

Alguns animals arriben al refugi amb greus lesions físiques i psíquiques, degudes a maltractaments o a accidents de trànsit que acaben deixant-los seqüeles de per vida. D’altres, per la seva avançada edat, són abandonats després d’haver passat tota la vida en companyia d’una família.

Apadrinar serveix per col·laborar directament en la seva manutenció (alimentació, higiene, atenció veterinària, etc.), fins que, entre tots, trobem una nova llar per a l’animal. Apadrinant un animal ajudaràs a tots els que estan al refugi, contribuint a que el refugi pugui ser el més semblant a aquesta casa que encara no poden tenir.

Com puc apadrinar?

A partir de 5€ al mes podràs apadrinar un gos o un gat del refugi.

Omple el següent formulari

En acceptar aquest formulari, estàs d’acord amb la Política de privacitat i l’Avís legal.

10 pensaments sobre “Apadrina

  1. Hola Mercè, has d’enviar un mail a info@protectoragranollers.org amb el teu nom, dni, l’animal que vols apadrinar, l’import mensual que vols aportar i el número de compte per poder efectuar-lo! Moltíssimes gràcies!! Els padrins son molt importants per poder realitzar la nostre tasca!!!

  2. Pots apropar-te quan tu vulguis Laia! Els padrins son una gran ajuda per nosaltres, pels nostres peluts!!! L’horari d’atenció es de dilluns a divendres de 11 a 14h i de 17 a 19h, dissabtes, diumenges i festius de 11 a 14h. Moltes gràcies!

  3. Hola, m’agradaria apadrinar un gos o gossa quan més aviat millor ja que no en puc tenir cap. Demà em podria passar?

  4. Hola Filipa, pots passar-te quan vulguis, l’horari d’atenció es de dilluns a divendres de 11 a 14h i de 17 a 19h, dissabtes i diumenges de 11 a 14h. I ara que estem començant l’hivern, les mantes són molt importants perque no passin fred els animalons. Moltes gràcies!

  5. Bon dia! M’agradaria molt apadrinar un gatet, ja que malauradament no en puc tenir més (ja m’he quedat una gateta que estava abandonada, i ja resulta prou complicat per les èpoques de vacances). Semblen tots molt i molt bonics, tots molt fotogènics, així que em resulta complicat escollir… Hi ha la possibilitat de passar-se per la protectora i veure’ls i estar amb ells una estona?

    També, fa falta alguna cosa que pugui portar, com ara llits, mantes, joguines… ?

    Gràcies per la vostra resposta i fins aviat espero,

  6. donde puedo ver los animales para apadrinar ? en la ficha se pide nombre del mismo. No he sabido encontrarlo. Un saludo