Raul i Sandra, els nuvis que han apadrinat un gat

El regal solidari de la seva boda: un donatiu a la Protectora de Granollers

En Raul i la Sandra han apadrinat el Keko en motiu de la seva boda. Han volgut donar un toc solidari al seu enllaç apadrinant un dels nostres peluts. En aquest cas, en Keko.

Moltes gràcies Raul i Sandra!! Els nostres animals us agraïran tota la vida el vostre gest tan amorós.

Qui és en Keko?

El Keko va arribar al refugi el gener del 2016, ara fa ja 2 anys. Va ser rescatat d’una casa on malvivien 32 gats siamesos, gats en condicions mèdiques no gaire bones, i poc socialitzats. Van intervenir en el rescat d’aquesta síndrome de Noé vàries associacions, entre elles l’APAG.
Des que va arribar al centre, el Keko presentava fortes diarrees que no responien a cap tipus de tractament dels que habitualment s’utilitzen per a tractar problemes d’aquests tipus.

El Març de 2017, va tenir l’oportunitat de marxar a una casa d’acollida, amb la intenció d’adoptar-lo si tot anava bé, però el Keko mai es va adaptar a aquell entorn, i va haver de tornar al centre. Va viure aproximadament 1 mes i mig amagat sota un llit, no sortia ni per anar al sorral, i amb les diarrees que tenia, va fer que la casa d’acollida decidís que tornés al centre.

Al Keko se li han fet proves de tot tipus, cultius, analítiques, ecografia….. i el diagnòstic al qual s’ha arribat és que pateix una IBD, és una malaltia crònica que provoca inflamació de l’intestí amb les consegüents diarrees i pèrdua de pes.

El Keko necessitaria seguir una alimentació específica per a ajudar a la seva malaltia, així com tractament amb medicació que s’ha d’administrar de manera crònica. Al viure a la gatera, no podem garantir que segueixi l’alimentació que ell necessita, i el seu caràcter poruc fa que no puguem fer tractaments crònics, ja que no s’acosta a les persones quan està lliure a la gatera.

El que fem, és quan veiem que la seva condició corporal empitjora, el pugem a la zona de gàbies, on podem tractar-lo durant el temps que el tenim allà, un cop reposat i recuperat el pes, tornem a deixar-lo a la gatera a l’espera de veure en ell de nou símptomes de què no es troba bé.

El Keko és un cas complicat, el seu caràcter i la seva malaltia, fa que ningú s’animi a donar-li una llar on seria molt més fàcil controlar la seva salut.

Sabeu que el Raul i la Sandra també van adoptar dos gats de la protectora? Mireu-los que bonics tots quatre!!

Puc ajudar jo també a la Protectora?

I tant!! Pots ajudar de moltes maneres. Hi ha tres grans grups d’ajuda:

Dóna temps