El món dels gats

Potser ets amant dels gats o potser acabes de tenir-los per primer cop a casa teva. En qualsevol cas, us donem informació sobre dos aspectes molt importants que de vegades no tenim en compte.

IMMUNODEFICIÈNCIA FELINA

Una, i molt important, és desmitificar la malaltia de la immunodeficiència felina. Dit així, sense més, fa respecte. Una malaltia sempre fa respecte. Però cal tenir coneixement de què és i en què afecta. FAADA, una de les organitzacions més sòlides en la defensa i protecció dels animals, ha fet un escrit on explica què és exactament el FIV (immunodeficiència felina) i com els gats que la tenen poden fer una vida pràcticament normal sense perills ni problemes. No afecta a les persones ni altres animals.

Els gats amb FIV sovint són ignorats i oblidats per la por de la gent a la malaltia i és per això que volem deixar clar això, sobretot per ajudar a desmitificar el problema i poder-los trobar famílies que els puguin estimar.

Ens quedem amb aquesta frase que diu FAADA al seu article: “El FIV no debe ser una sentencia de muerte“.

Podeu llegir l’article complet aquí.

MANUAL BÀSIC DELS ADOPTANTS DE GATS

Sempre va bé tenir en compte algunes pautes quan entra un animal a casa.

Siguis un veterà dels gats o algú que n’acabes d’adoptar un, et recomanem la lectura d’aquest manual que ha preparat Laura Trillo Carmona (Terapeuta Felina de Gats i Comunicadora Felina) per a diverses protectores i de manera altruïsta. Podeu llegir-ho a la seva pàgina o bé DESCARREGAR EL MANUAL EN PDF aquí.