Informació

Què fer si has perdut el teu animal

Si has perdut el teu gos o gat, segueix les indicacions que et mostrem a continuació. Recorda que els passos que facis els primers dies son els mes importants i has de ser molt constant, ja que quan mes temps passi, les possibilitats de trobar-lo en bon estat disminueixen.

– Si l’animal porta xip, has de trucar a l’Arxiu d’Identificacions d’Animals de Companyia (AIAC) de la teva zona. També, trobaràs els telèfons a la cartilla del teu animal, document en el qual figura el número de microxip, que et preguntaran quan informis de la seva desaparició.

– Has de denunciar la perdua a la policia del teu ajuntament en un termini maxim de 48 hores. No oblidis sol·licitar una copia de la denuncia.

– Consulta el llistat de protectores d’animals i gosseres municipals de la zona on s’hagi perdut l’animal, en un radi de 50 kilometres, i comunica’ls la perdua.

– Contacta amb els veterinaris del teu municipi i municipis veïns.

– Fes cartells amb la foto del teu animal i penja’ls als veterinaris, botigues, centre cívic, ajuntament, benzineres, estacions de tren, d’autobus, etc.

Repeteix els ultims 3 pasos tantes vegades com puguis.

Denúncies contra el Maltractament Animal – Telèfons d’informació

Comissaria de denúncies per maltractament d’animals
Travessera de Gràcia, 56 6º
08006 Barcelona ­
Telf: 93 209 07 77 – FAX: 93 209 04 53
TELÈFON GRATUÏT: 900 21 01 90
e-mail: wmabarna@correu.gencat.es

Delegació Territorial de Medi Ambient. Oficina de Protecció d’Animals
Travessera de Gràcia, 56
08006 Barcelona ­
Telèfon: 935670815
Horari:9-14h i 15-17.30h (de dilluns a divendres)
e-mail: stbarcelona.dmah@gencat.net

……………………………………………………………………………………………………………………………..

2 pensaments sobre “Informació

  1. Mercè, no fa falta que entris a la gatera, però has de venir a parlar amb la persona encarregada de les adopcións i a signar els papers!! Aixó no ho podèm evitar! Truca’ns i et comentèm! 938402777! Gràcies!

  2. M’agradaria adoptar la Peggy i la seva germana (gatets) però no vull venir a la gossera perquè me’ls quedaria tots, com ho puc fer ?