Fes-te soci

soci1S


Si et fas soci ens ajudes a mantenir el nostre refugi i a tots els seus animals. Com a soci podràs ajudar al sosteniment del refugi i també, a que es pugui seguir atenent els animals que tenim recollits. La contribució dels socis és fonamental per a la nostra protectora i és la forma natural de finançament de la nostra Associació.

I a partir de 5€ mensuals ajudaràs a que els gossos i els gats abandonats visquin amb la millor qualitat de vida possible al nostre refugi mentre trobem una família que els adopti.

Si vols fer-te soci omple el seguënt formulari:

Política de Privacitat i Avís Legal.

Al acceptar aquest formulari, esta d’acord amb les nostres normes d’ús conforme les seves dades seran incorporades a la nostra base de dades.

CONFORME A LO ESTABLECIDO EN LA LEY ORGÁNICA 15/1999, DE PROTECCIÓN DE DATOS DE CARÁCTER PERSONAL, LE INFORMAMOS QUE LOS DATOS PERSONALES PROPORCIONADOS SON CONFIDENCIALES Y FORMAN PARTE DE LOS FICHEROS TITULARIDAD DE ASOCIACIÓN APAG CON LA FINALIDAD DE AGILIZAR NUESTRA GESTIÓN Y SERVICIO. PUEDE EJERCER SUS DERECHOS DE ACCESO, RECTIFICACIÓN, CANCELACIÓN Y OPOSICIÓN, DIRIGIÉNDOSE POR ESCRITO A: ASSOCIACIÓ PROTECTORA D’ANIMALS DE GRANOLLERS.

Fes Solidària a la teva Empresa

L’APAG vol crear un vincle amb aquelles empreses que vulguin construir un món més respectuós amb els animals abandonats, participant en el projecte “Empreses Solidàries”.
La seva empresa contribuirà a protegir els animals i col·laborarà amb aquesta causa social. L’aportació de la seva empresa, encara que pugui semblar petita, és molt important per a nosaltres.
Les empreses que participin en el projecte contribuiran a protegir els animals des de diferents fronts, ajudant els animals abandonats, promoven l’adopció, ajudant amb les despeses veterinaries, etc. En definitiva, procurar un millor benestar per als animals i la natura en general.

Diferents maneres de col·laborar:
1. La teva empresa pot patrocinar les nostres activitats: campanyes de sensibilització, publicació de material i actes concrets.
2. També pot aportar material o serveis relacionats amb el teu àmbit de treball.
3. També ens pots ajudar anunciant-te a la nostra web en l’apartat d’empreses col·laboradores. Envia un e-mail a info@protectoragranollers.org i t’informarem.
4. Si tens un establiment obert al públic (botiga, local, etc…) pots ajudar-nos fent difusió (cartells, videos, etc..) sobre la protectora.
5. La teva empresa pot destinar un percentatge de les vendes a la protectora en benefici dels animals abandonats.

Si vols que la teva empresa també sigui solidària, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.
Envia’ns un e-mail a info@protectoragranollers.org

2 pensaments sobre “Fes-te soci

  1. he realizado el trámite de socio, y aún no se si es correcto o no, puede alguien informarme.gracias.