MARTA – ADOPTADA

Fitxa de Marta – ADOPTADA

  • Sexe: Femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement:
  • Edat: 1 any
  • Tamany: mitjana-gran

La Marta va ser recollida a un parc de Martorelles, on el seu antic propietari la va deixar abandonada deliveradament. Un grup de joves va veure aparéixer un cotxe, baixar un  home i la gosseta i van pensar que la portaba a passejar. Quan es van donar conte, l’home va marxar amb el cotxe i la gosseta va quedar allà, confosa i sola. Es una gosseta molt jove, molt simpàtica i plena de vida. Només vol estar prop nostre, rebre mimos i jogar amb els seus companys. Es la millor amiga de’n Catalino,el nostre vietnamita més antic, s’ho passen pipa estiran’t la manta, un per cada cantó! Busquem per ella una familia que l’estimi i la cuidi per tota la vida, i que no torni a patir l’abandonament a mans d’un altre irresponsable!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..