GOLFO

Fitxa de Golfo

  • Sexe: Mascle 
  • Raça: mestíss
  • Naixement:
  • Edat: adult
  • Tamany: gran

En Golfo és un gos molt simpàtic i sempre té ganes de rebre unes carícies. Li agrada la tranquil·litat, no li agrada que el molestin quan està dormint, i quan passa es posa una mica rondinaire, llançant lladrucs enlaire mirant de reüll a qui l’ha destorbat, com demanant que fem alguna cosa al respecte, és molt graciós. Ja podeu veure com va arribar ple de rastes, ara ja está ben guapo i llest per trobar una llar per sempre. Vine i pregunta per ell!!!

—————————————

Golfo es un perro muy simpático y siempre tiene ganas de recibir una caricia. Le gusta la tranquilidad, no le gusta que lo molesten cuando está durmiendo y, cuando pasa, se pone un poco gruñón. Ya podéis ver como llegó, lleno de rastas, ahora ya está bien guapo y listo para encontrar un hogar definitivo. ¡Ven y pregunta por él!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….