NEGRETA

Fitxa de Negreta

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 
  • Edat: 
  • Tamany: gran

La Negreta vivia amb els seus petits en una colonia, la cuidadora de la colonia al veure-la tan mansa va decidir que podia tenir l’oportunitat de conèixer una familia. És una gata molt bona i carinyosa, li encanten els mimos i és molt tranquila, ideal per a qualsevol familia. Vina a conèixer-la!!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

La Negreta vivía en una colonia con sus pequeños, la cuidadora de la colonia al verla tan mansa decicidió que debia tener la oportunidad de conocer una familia. Es una gata buena, dulce y cariñosa, le encantan los mimos y es muy tranquila ideal para cualquier familia. Ven a conocerla!!!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….