Lila- ADOPTADA

Fitxa de Lila

  • Sexe: Femella
  • Raça: Gossa d’aigües
  • Naixement: 2005
  • Edat: 10 anys
  • Tamany: Petit-Mitjà

La Lila va arribar al refugi perquè la seva anterior propietària va anar a una residència i no la va poder portar amb ella. És una gosseta menuda, molt bona i tranquil·la. Conviu al pati amb altres gossos i es porta molt bé amb ells. Li agrada passejar i ho fa sense tirar de la corretja. Necessita una llar on viure la darrera etapa de la seva vida sent molt feliç. Si vols ser tu la persona que li salvi la vida, no dubtis en venir a buscar-la. Serà molt bona companyia! Més info a: Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org La Lila llego al refugio porque su anterior propietaria tubo que ir a una residencia donde no la pudo llevar. Es una perrita menuda, muy buena i tranquila. Convive en el patio con otros perros y se lleva muy bien con ellos. Le gusta pasear i lo hace sin tirar de la correa. Necesita un hogar donde vivir la ultima etapa de su vida siendo muy feliz. Si quieres ser tu la persona que le salve la vida, no dudes en venir a buscarla. Sera una muy buena compañía. Mas info en :Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

IMG_2822 IMG_2824 IMG_2825 IMG_2826 IMG_2828