Juny

Fitxa de Juny

Sexe: Femella
Raça: Pastor Belga
Naixement: 2007
Edat: 8 any
Mida: Gran

Juny va arribar al refugi quan el seu propietari es va posar malat. Els veïns van avisar a la policia que feia dies que no el veien i quan van entrar a casa es van trobar al pobre home molt malalt i la seva fidel Juny al costat d’ell. La Juny va venir amb nosaltres de forma temporal però el seu amo ha mort i ara li hem de buscar la millor de les famílies. És el que el seu propietari hagués volgut per ella. Es van estimar molt.

És una gossa molt bona i sociable amb altres gossos. Educada i molt neta. Passeja molt bé al costat teu i al pati ni se la sent.

Qui adopti a la Juny s’emporta un gran tresor.

Vols ser tu?

Vine a veure a la preciosa Juny

Més info a:Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

————————————————————————————————————————————————

Juny llegó al refugio cuando su propietario se puso enfermo. Los vecinos avisaron a la policía que hacia días que no lo veían y cuando la policía entro en su casa encontraron al pobre hombre muy enfermo y su fiel Juny a su lado. La Juny vino con nosotros de forma temporal pero su propietario ha muerto y ahora le tenemos que buscar la mejor de las familias. Es lo que su propietario hubiera querido para ella. Se quiseron mucho ellos dos.

Es una perra muy buena y sociable con otros perros. Educada y muy limpia. Pasea muy bien a tu lado y en el patio ni se la oye.

Quien adopte a Juny se lleva un gran tesoro.

Quieres ser tu

Ven a ver a la preciosa Juny

Más info en: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org

DSC04978 DSC04959 DSC04952 DSC04949 DSC04943