Siro

Any de naixement: Maig 2018
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire
Mida: Mitjà

El Siro és molt jove i necessita urgentment una llar. S’està fent gran al refugi i no porta gaire bé el viure en una gàbia. És un cadellot molt afectuós i enèrgic. Necessita marxar ja i trobar la felicitat. Ens fa molta pena veure com mira el món darrere uns barrots.
Us demanem ajuda per trobar la família ideal per ell.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Mayo
Sexo: Macho
Raza:  American Staffordshire
Tamaño: Mediano


Siro es muy joven y necesita urgentemente un hogar. Se está haciendo grande en el refugio y no lleva muy bien el vivir en una jaula. Es un cachorrín muy cariñoso y enérgico. Necesita irse y encontrar la felicidad. Nos da mucha pena ver como mira el mundo detrás unos barrotes.
Os pedimos ayuda para encontrar la familia ideal para él.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org