Venom

  • Any de naixament: maig 2014
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Una altra de les nostres panteretes. El Venom va ser atropellat i ferit a Lliçà durant el mes de Maig. No duia microxip i no l’ha reclamat ningú. Després d’un temps de recuperació, ja està molt millor. Aquest petit també és positiu en inmuno però com sabeu, fan vida normal com qualsevol altre gat. El pitjor ja ha passat, Venom. Et cuidarem fins que trobis una bona família que t’estimi i protegeixi per sempre.

Si vols ser la seva família, vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2014
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Otra de nuestras panteritas. Venom fue atropellado y herido en Lliçà durante el mes de Mayo. No llevaba microchip y no lo ha reclamado nadie. Después de un tiempo de recuperación, ya está mucho mejor. Este pequeño también es positivo en inmuno pero como sabéis, hacen vida normal como cualquier otro gato. Lo peor ya ha pasado, Venom. Te cuidaremos hasta que encuentres una buena familia que te quiera y proteja para siempre.

Si quieres ser su familia, ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org