Gea

Any de naixement: setembre 2021
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Us presentem aquesta petita tan simpàtica. Gea va ser recollida al carrer, com la majoria de gossos abandonats. La seva “família” ni es va molestar en buscar un lloc per ella on pogués estar segura. Li podia haver passat qualsevol cosa.

Va arribar molt espantada. Als primers passejos no sabia com reaccionar. Si olorar, caminar, demanar afecte… Pobreta, estava molt perduda.

Però ara ha agafat confiança. Conviu amb el Chase a la gàbia i es porten molt bé. Però un lloc així, no és vida per cap animal. És una gossa sociable i amorosa. Molt jove. Amb ganes d’estimar i aprendre.

Els nostres educadors donaran pautes per tal que l’adaptació a la seva nova família vagi molt bé. Vine a conèixer a la Gea!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: septiembre 2021
Sexo: Hembra
Raza: Mestiza
Tamaño: Mediano

Os presentamos esta pequeña tan simpática. Gea fue recogida en la calle, como la mayoría de perros abandonados. Su “familia” ni se molestó en buscar un sitio para ella donde pudiera estar segura. Le podía haber ocurrido cualquier cosa.

Llegó muy asustada. En los primeros paseos no sabía cómo reaccionar. Si oler, andar, pedir cariño… Pobrecita, estaba muy perdida.

Pero ahora ha cogido confianza. Convive con Chase en la jaula y se llevan muy bien. Pero un sitio así, no es vida para ningún animal. Es una perra sociable y amorosa. Muy joven. Con ganas de amar y aprender.

Nuestros educadores darán pautas a fin de que la adaptación a su nueva familia vaya muy bien. ¡Ven a conocer a Gea!


Para más información llama al teléfono
93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org