Luna -ADOPTAT

Fitxa de Luna –ADOPTAT

  • Sexe: femella
  • Raça: mestissa
  • Naixement: 2001
  • Edat: 11 anys
  • Tamany: petita

La Luna ens arriba al centre a mans dels seus antics propietaris que no es podien fer càrrec d’ ella correctament.

Es una gossa de mida petita i velleta, però es tot un amor i vitalitat no li falta. Amb els seus companys de pati no mostre cap problema de conducta ni amb mascles ni amb femelles. Al contrari ràpidament s’ha fet amiga de tots , encara que no ens estranya es realment encantadora.

Amb les persones es molt afectuosa i bondadosa, l’ agrada que li diguin cosetes dolçes i li facin moltes carícies. Es una gossa adulta que necessita una nova família on estar per sempre i sentir-se estimada cada dia…..

Vols conèixer a la Luna ??? Vine al centre i realment t’enamorara…

………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………..