ABRIL- Un amor espantadis

Fitxa de ABRIL

  • Sexe: Femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/2013
  • Tamany: mitjà

L’ABRIL va arribar de Granollers, fa molt de temps que és amb nosaltres. És un dels nostres gats especials. Es porta molt bé amb els seus companys però és molt espantadissa amb els moviments i sorolls. Va estar d’acollida a una casa per una malaltia i el seu comportament a la casa va canviar, buscava mimos i estava tranquil·la. Necessita una casa molt tranquil·la on pugui fer una mica la seva i que tinguin molta paciència amb ella. És un amorcete de gata, amb aquesta carona t’enamorarà!!

ABRIL llegó de Granollers, hace mucho tiempo que esta con nosotros. Es uno de nuestros gatos especiales. Se lleva muy bien con sus compañeros pero es muy asustadiza con los movimientos y ruidos. Estuvo de acogida en una casa por una enfermedad y su comportamiento en la casa cambió, buscaba mimos y estaba tranquila. Necesita una casa muy tranquila donde pueda hacer un poco la suya y que tengan mucha paciencia con ella. Es un amorcete de gata, con esta carita te enamorará!!

+ info: info@protectoragranollers.org – 93 840 27 77