LEIA

Fitxa de LEIA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

La Leia ens arriba Montmeló, uns voluntaris de la protectora la van trobar pels carrers, va buscar els seus amos però ningú la va reclamar. És molt mansa i com sempre creiem que tenia una família. És una gata preciosa, molt bona i tranquil·la i molt mimosa que necessita una família que l’estimi per sempre. Vine a conèixer-la i donar-li un altra oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Leia nos llega de Montmeló, unos voluntarios de la protectora la encontraron por las calles, buscaron a sus dueños pero nadie la reclamó. Es muy mansa y como siempre creemos que tenia una familia. Es una gata preciosa, muy buena y  tranquila y muy mimosa que necesita una familia que la quiera para siempre. Ven a conocerla y darle otra oportunitad!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777