Kairo

Any de naixement: febrer 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull Terrier
Mida: Mitjana

El Kairo va ser trobat als voltants de la C-17 i gràcies a un particular que el va trobar, ara està amb nosaltres al centre. És una passada de gos. És molt carinyós i energètic. Als passejos surt emocionat, però a la que porta una estona ja està relaxat i gaudeix molt del passeig i les olors. Li agrada molt la companyia de les persones i sempre que t’hi acostes, et saluda amb molta alegria. En Kairo és un bon gos que encara no ha trobat la seva familia. Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2016
Sexo: Macho
Raza: Pit Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Kairo fue encontrado cerca de la C-17 y gracias a un particular que lo encontró, ahora está con nosotros en el centro. ¡Es una pasada de perro! Es muy cariñoso y energético. A los paseos sale emocionado, pero a la que lleva un rato ya está relajado y disfruta mucho del paseo y los olores. Le gusta mucho la compañía de las personas y siempre que te acercas, te saluda con mucha alegría. Kairo es un buen perro que aún no ha encontrado su familia. Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org