CASPI

Fitxa de CASPI

  • Sexe: Mascle
  • Raça: mestís
  • Naixement:
  • Edat: 1 any i mig
  • Tamany: gran

Hola a tots, sóc en Caspi. He arribat de Martorelles molt espantat i nerviós, però ara sóc un dels gossos més sociables i simpàtics de la protectora. Sóc jove i bastant gran, m’agrada estar en companyia dels meus amics i sortir amb els passejadors. Sóc molt actiu, llavors, si t’agrada l’esport, anar a la muntanya i caminar, seré el teu company ideal: perquè em portis sempre amb tu i perquè et doni molt afecte. Sóc dolç però al mateix temps juganer. Vols ocupar-te de mi i ajudar-me a començar una nova vida? Vine al refugi i pregunta per mi, Caspi.

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola a todos, soy Caspi. He llegado de Martorelles muy espantado y nervioso, pero ahora soy uno de los perros más sociables y simpáticos de la protectora. Soy joven y bastante grande, me gusta estar en compañía de mis amigos y salir con los paseadores. Soy muy activo, entonces, si te gusta el deporte, ir a la montaña y caminar, seré tu compañero ideal: para que me lleves siempre contigo y para que te dé mucho cariño. Soy dulce pero al mismo tiempo juguetón. ¿Quieres ocuparte de mí y ayudarme a empezar una nueva vida? Ven al refugio y pregunta por mí, Caspi.

Para más información contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777