POLCA

Fitxa de POLCA

  • Sexe: Femella
  • Raça: Mestis
  • Naixement: 01/08/2014
  • Edat: 
  • Tamany: Mitjana-Gran

 

Hola amics, sóc la Polca.  Em vam trobar a Vallromanes sense identificació  i ningú m’ha vingut a buscar. Ja porto un temps al refugi i encara que em tractan molt bé m’agradaria tenir una familia. No tinc problemes amb els meus companys, m’agrada molt jugar amb ells. Diuen que sóc alegre i divertida, molt bona i carinyosa amb la gent, sóc molt activa i m’encantan els passejos amb els voluntaris. Peró ara vull una familia que m’estimi i em cuidi. Vine al refugi a conèixer-me segur que ens farem molt amics i m’emportaràs amb tú!!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

Hola amigos, soy Polca.  Me encontraron en Vallromanesa sin identificación y nadie me ha venido a buscar. Ya llevo un tiempo en el refugio y aunque me tratan muy bien me gustaría tener una familia. No tengo problemas con mis compañeros,me gusta mucho jugar con ellos. Dicen que soy alegre y divertida, muy buena y cariñosa con la gente, soy muy activa y me encantan los paseos con loss voluntarios. Pero ahora quiero una familia que me quiera y me cuide. Ven  al refugio a conocerme seguo que nos haremos muy amigos y me llevarás contigo!!