PAULA

Fitxa de PAULA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/09/2013
  • Edat: 
  • Tamany: mitjà

Paula voltaba pels carrers de Granollers, ningú la ha reclamat, és molt mansa i com sempre creiem que tenia una familia. És una gata preciosa, menudeta i tranquila i molt, molt mimosa que necessita una familia que l’estimi per sempre. Vine a conèixer-la i donar-li un altre oportunitat!

Per més informació  contacta’ns a info@protectoragranollers.org o 938402777

A Paula rondaba por las calles de Granollers, nadie la ha reclamado,es muy mansa y como siempre creemos que tenia una familia. Es una gata preciosa, menudita y  tranquila y muy, muy mimosa que necesita una familia que la quiera para siempre. Ven a conocerla y darle otra oportunitad!

Para más informacion contacta a info@protectoragranollers.org o 938402777