Nordin

Any de naixement: novembre 2012
Sexe: Mascle
Raça: Boxer
Mida: Mitjà

Nordin és un gos molt bo. Sociable amb altres gossos i extremadament afectuós amb la gent. Com tots els Boxers, sempre amb esperit de cadell! És un gos divertit i bonifaci i amb una carona que enamora! Ideal per donar alegria a qualsevol familia responsable. Necessita una llar que no el torni a abandonar mai més! Ens ajudes a trobar un bon lloc per ell?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2012
Sexo: Macho
Raza: Boxer
Tamaño: Mediano

Nordin es un perro muy bueno. Sociable con otros perros y extremadamente cariñoso con la gente. Como todos los Boxers, siempre con espíritu de cachorro! Es un perro divertido y bonachón y con una carita que enamora! Ideal para dar alegría a cualquier familia responsable. Necesita un hogar que no lo vuelva a abandonar nunca más! Nos ayudas a encontrar un buen lugar para él?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org