Fènix

Any de naixement: maig 2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Les imatges parlen per si soles. No volem imaginar l’infern de vida que tenia i no podem entendre qui pot tenir un animal en aquest estat d’abandonament… En Fènix és positiu a Leishmània i va arribar al refugi en un estat molt lamentable. Ja ha començat el tractament i cada dia està millor. Li ha començat a sortir el pèl i les ferides han començat a sanar.

És un gos molt tendre. Molt sociable amb altres gossos. Conviu amb altres companys al pati i mai té conflictes amb cap d’ells. Amb la gent és respectuós i amorós a la vegada. Quan li dónes la primera carícia, s’anima i en demana més. El pobre Fènix no en deu haver tingut gaires de carícies a la seva vida… Per nosaltres és un dels gossos més guapos del món. No li cal tenir la pell perfecta per enamorar-nos. Hem d’ensenyar-li que no tots som iguals. Hem d’ensenyar-li que les bones famílies no maltracten ni abandonen. Hem d’ensenyar-li un món nou que just ara comença a descobrir. Vols ajudar-lo a tenir aquest nou inici?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Las imágenes hablan por sí solas. No queremos imaginar el infierno de vida que tenía y no podemos entender quien puede tener un animal en este estado de abandono… Fénix es positivo en Leishmania y llegó al refugio en un estado muy lamentable. Ya ha empezado el tratamiento y cada día está mejor. Le ha empezado a salir el pelo y las heridas han empezado a sanar.

Es un perro muy tierno. Muy sociable con otros perros. Convive con otros compañeros en el patio y nunca tiene conflictos con nadie. Con la gente es respetuoso y amoroso a la vez. Cuando le das la primera caricia, se anima y pide más. El pobre Fénix no debe haber tenido muchas caricias a su vida… Para nosotros es uno de los perros más guapos del mundo. No tiene que tener la piel perfecta para enamorarnos. Debemos enseñarle que no todos somos iguales. Debemos enseñarle que las buenas familias no maltratan ni abandonan. Debemos enseñarle un mundo nuevo que justo ahora empieza a descubrir. Quieres ayudarle a tener este nuevo inicio?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org